Aνακοινώσεις

Home/Aνακοινώσεις

Λήξη Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2022 Τήνος

2022-07-03T08:56:12+00:00
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της θεματικής ενότητας “Ψυχολογίας” του Κ.Π.Ε.Π στην Τήνο στο ζεστό και φιλόξενο χώρο στη “Μοσχούλειο Σχολή” σε συνεργασία με το δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Τήνου.
Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαργαρίτα Πιπέρη, η κ. Αμοιραλή Μαρία μας μετέφερε το χαιρετισμό της προέδρου Ομοσπονδιας του Πανκυκλαδικού Συλλόγου Γυναικών.
Επίσης χαιρετισμό έκαναν ο κ.Εμμανουήλ Σώχος Σύμβουλος Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τήνου, η κ. Δέσποινα Πρινιά υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. και ο κ. Γιώργος Παστάκας ζωγράφος εικαστικός ο οποίος μας έκανε και ξενάγηση στους εκπληκτικούς πίνακες του με θέμα τη “Γυναίκα”.
Μετά την εισήγηση της Dr. Σοφίας Χατζηνικολαου Διδάκτωρ Ψυχολογίας – Επικεφαλής του Κ.Π.Ε.Π για την “Επικοινωνία – Ενεργητική Ακρόαση” και το λόγο της κ. Σταυρούλας Χρυσοπούλου Υπεύθυνης του Κ.Π.Ε.Π Ελλάδος δόθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης στους σπουδαστές.
Εκφράστηκαν όμορφες σκέψεις και αναδείχθηκαν συναισθήματα ευγνωμοσύνης από τους σπουδαστές… μοιράστηκαν την έμπειρία τους για τη συμμετοχή τους και δήλωσαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν με νέες θεματικές ενότητες.
Η εκδήλωση έκλεισε με πολλές αγκαλιές συγκίνηση και ευχές για καλό καλοκαίρι!!
Ευχαριστούμε πολύ όλους που συνετέλεσαν για την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων αυτών.
Υπέροχοι οι άνθρωποι της Τήνου, χαμογελαστοί, ευγενικοί, γενναιόδωροι, μας φιλοξένησαν, μας έκαναν δώρα συμβολικά και αγάπης…Ήπιαμε στην υγειά όλων μας..
Η ομάδα των εισηγητών /σπουδαστών του Κ.Π.Ε.Π ολοένα και μεγαλώνει και συμβάλλει σε μία κοινωνία με περισσότερους Ενεργούς Πολίτες!!!
Καλό καλοκαίρι και… από το όμορφο νησί της Τήνου !

Απονομή Βεβαιώσεων Κοζάνης 22 Ιουνίου 2022

2022-07-03T09:14:40+00:00
Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στην Δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Eνεργών Πολιτών με την τιμητική παρουσία της Dr. Sofia Xatzinikolaou
Η Εκδήλωση που διοργάνωσε η κ.Καρυπιδου Αλεξάνδρα και τίμησε ο κ.Λαμπροπουλος Στέλιος (διευθ. Καρδιολογίας) με την παρουσία του, είχε τα εξής…
� Παρουσίαση βιβλίου “Η Παρέα με τα ποδήλατα” που έγραψε η κ.Νάνσυ Χατζή.
� Το κοινωνικό πανεπιστήμιο τίμησε με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους την κ.Νάνσυ Χατζή, την κ.Κατερίνα Δόδουρα, την κ.Σοφία Γεωργιάδου, τον Odyssea.
� Απονομή βεβαιώσεων τίτλων για τους σπουδαστές του έτους 2021-2022 των τμημάτων Αυτογνωσίας και Δημιουργικής Γραφής.
� Έκθεση ζωγραφικής από παιδιά του νηπιαγωγείου “Λιλιπούπολη”

Εκδήλωση λήξης ακαδημαϊκής χρονιάς 2022 στην Καβάλα.

2022-07-03T09:14:45+00:00
Αυτό που ζήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 18/6 /2022 στη συνάντηση – λήξη της ακαδημαϊκής χρονιάς του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών στο “Πρώτο Κατσίκι” στην Καβαλα ήταν μοναδικά συγκινησιακό, ό,τι πιο βιωματικό έχουμε ζήσει | νιώσει | αισθανθεί τα τελευταία χρόνια της Πανδημίας!!!
Τα χαμόγελα όλων, τα ζεστά βλέμματα, τα χειροκροτήματα, η στήριξη, τα λόγια και όλο αυτό το κύμα αγάπης που εισπράξαμε, μας έδωσαν δύναμη να συνεχίζουμε, να γινόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε δυναμικά!!!
Κατά την διάρκεια της χρονιάς γνωρίσαμε και συνεργάστηκαμε με πανέμορφους ανθρώπους, ξεκίνησαν φιλίες και δυνάμωσαν δεσμοί με ενσυναίσθηση σεβασμό και αγάπη!!
Μοιράστηκαμε ίδιες στιγμές με τόσο έντονες και αυτόφωτες προσωπικότητες.
Οι ψυχές μας διανθίστηκαν!!!
Τι όμορφο να ανήκεις σε μια τόσο μεγάλη κοινωνική ομάδα!!!
Σας ευχαριστούμε για όλα και κυρίως για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας για όλα αυτά τα χρόνια!!!
Καλό καλοκαίρι να είμαστε γεροί και
.. “πάντα ν’ ανταμώνουμε
και να ξεφαντώνουμε βρε
με χορούς κυκλωτικούς
κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς
Και στης νύχτας το λαμπάδιασμα
να πυκνώνει ο δεσμός μας
και να σμίγει παλιές κι αναμμένες τροχιές με το ροκ του μέλλοντος μας. .”
🌟Εις το επανιδείν☀️

Παρουσίαση Βιβλίου και Απονομές Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

2022-06-20T16:05:42+00:00
Ημέρα: Τετάρτη 22 Ιουνίου
Ώρα: 18:00
 Σας περιμένουμε στο χώρο του Αμφιθεάτρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης!
👉Ο Σύλλογος Γυναικών Κοζάνης, το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών και η Ελληνοεκδοτική σας προσκαλούν στην παρουσίαση της σειράς βιβλίων «Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ»
Τα βιβλία θα παρουσιάσει η Διδάσκουσα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Υπεύθυνη του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών Δρ. Σοφία Χατζηνικολάου και οι σπουδάστριες του Τμήματος Δημιουργικής Γραφής Κοζάνης, Ραχήλ Τσανίδου, Φανή Γεωργιάδου, Φανή Δινοπούλου, Δώρα Σκαρκαλά, Σοφία Αποστολίδου, Καλλιόπη  Γιακουμή Κουγιώνη.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τις ζωγραφιές τους οι μαθητές του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου «Λιλιπούπολη».
 👉Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν οι τίτλοι αποφοίτησης των σπουδαστών όλων των τμημάτων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.

Εκδρομή Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια – Πάργα 11-13 Ιουνίου 2022

2022-06-18T16:17:52+00:00
Το Κ.Π.Ε.Π. πραγματοποίησε 3ήμερη οδική εκδρομή στα Ιωάννινα – Ζαγοροχώρια – Πάργα στις 11-13 Ιουνίου 2022.
Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Βρεθήκαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε, επικοινώνησαμε, κολυμπήσαμε, περπατήσαμε… πράγματα που μας έλειψαν κατά τη διάρκεια της Πανδημίας, στα πολύ όμορφα μέρη της χώρας μας!!!

3η Καλλιτεχνική Διαδρομή 6 Ιουλίου 2022

2022-06-18T10:26:05+00:00

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

3η Καλλιτεχνική Διαδρομή 2022

(6 Ιουλίου 2022)

Μουσικοθεατρική παράσταση του Τ. Ζαχαράτου

«Έλα μες στην αγκαλιά μου»

Αναχώρηση από την Καβάλα (Δημοτικός κήπος) στις 18:00 ημέρα Τετάρτη στις 6-07-2022.

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και απολαμβάνουμε έναν όμορφο καφέ στην περιοχή της Μονής Λαζαριστών!!

Συνεχίζουμε με την παρακολούθηση του μουσικού Υπερθεάματος: ««Έλα μες στην αγκαλιά μου»,

μια μουσικοθεατρική παράσταση του Τ. Ζαχαράτου.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ένα μουσικό υπερθέαμα !!!

Σόουμαν με πολύπτυχη δομή (Σαπουντζάκη, Μαρινέλλα, Αλίκη, Μαίριλυν κ.ά.) ο Τάκης Ζαχαράτος ξέρει πως να τα σατιρίζει, να μιμείται, να μην αφήνει κανέναν επώνυμο σε χλωρό κλαρί και εν τέλει να διασκεδάζει αποενοχοποιημένα χαρίζοντας το γέλιο στο κοινό. Έχουμε πει πολλές φορές πως έχει φτάσει στην αποκορύφωση της ευρηματικότητας και της πρωτοτυπίας διαλεγόμενος με πρόσωπα του δημόσιου βίου, αλλά κάθε φορά κρύβει ένα νέο άσσο στο μανίκι. Σατιρίζει, χορεύει, τραγουδά, ενθουσιάζει με την σκηνική του παρουσία!! Χαρισματικός, πηγαίος καλλιτέχνης, ο Showman με τα χίλια πρόσωπα  που με την ερμηνευτική του άνεση περνάει με ευκολία από τις μιμήσεις στο μιούζικαλ, κι από τις κινηματογραφικές επιτυχίες στα λαϊκά θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, με την παράσταση «Έλα μες στην αγκαλιά μου»!

Σε ένα καλοκαίρι διαφορετικό, που όλοι αναζητούμε τη χαρά και την ξεγνοιασιά, ο ένας και μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος θα ανοίξει την αγκαλιά του και θα προσφέρει με τον ξεχωριστό, δικό του τρόπο, ανεμελιά, διασκέδαση σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από υπέροχα τραγούδια και ανεπανάληπτες μεταμφιέσεις.

H Ματίνα Παγώνη θα τα… σπάει με τον Μαζώ, η Λίνα Μενδώνη θα συνομιλήσει με την Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, η Αντέλ θα τα πει με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου, η Μαρινέλλα θα γράψει ξανά ιστορία, ο Σάκης Ρουβάς θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Γιώργο Σαμπάνη, η Άντζελα Δημητρίου θα κατατροπώσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τσάκα- Τσούκα καθώς τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor!

Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου θα βρεθούν για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Εμανουέλ κι η Μπριζίτ Μακρόν, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά κι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ θα παλεύει να βρει «Σασμό» με τον Αστέρη κι ο Δούκας Σεβαστός με τη Μυρσίνη θα έχουν εξαντληθεί από τα τσιμπήματα της Dr. Frinou!

Ραντεβού με τον Τάκη Ζαχαράτο

Κείμενα: Τάκης Ζαχαράτος 

Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος – Σοφία Σπυράτου 

Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Δημόπουλος

΄Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 50 ευρώ

(Στην τιμή περιλαμβάνονται: Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο & κεράσματα μέσα στο λεωφορείο και το εισιτήριο για την παράσταση στον υπαίθριο χώρο της Μονής Λαζαριστών).

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή σας.

Ημερομηνία συμμετοχής & πληρωμής: έως 2/07/2022

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κ. Ζαχαρία Κιόσογλου, Υπεύθυνος Καλλιτεχνικών Διαδρομών Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών τηλ.: 6996235690 & 6942062499

Καλλιτεχνική Διαδρομή “Ο κουρέας της Σεβίλλης” 7/5/2022 Φωτογραφίες

2022-05-16T21:14:58+00:00
Τη 2η Καλλιτεχνική Διαδρομή πραγματοποίησε το Κ.Π.Ε.Π το Σάββατο 7/5/2022.
Μεγάλη η συμμετοχή σπουδαστών, φίλων και μελών του εκπαιδευτικού φορέα παρακολούθησε στον υπέροχο χώρο του Μεγάρου Μουσικής που θεωρείται σταθμός στην ιστορία του είδους, τον “Κουρέα της Σεβίλλης” με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φάνη Μουρατίδη σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου και δεκαπενταμελή θίασο.
Έγινε και η καθιερωμένη στάση μας για καφεδάκι, άλλοι απόλαυσαν το περίπατο στην παραλία της Θεσσαλονίκης, κάποιοι φαγητό ..κάναμε τις όμορφες κουβέντες μας, δεν έλειψαν τα πειράγματα και οι αγκαλιές, βρεθήκανε παλιοί σπουδαστές, γνωρίστηκαν οι νέοι, φιλίες ξεκίνησαν, γελάσαμε, τραγούδησαμε, θυμηθήκαμε τα παλιά αλλά σχεδιάσαμε τα καλύτερα που έρχονται!!!!
Το Κ.Π.Ε.Π και ο κ. Ζαχαριας Κιόσογλου Υπεύθυνος Καλλιτεχνικών Διαδρομών σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη στις δράσεις μας.

Παρουσίαση βιβλίου “Το παράδοξο μονοπάτι προς το νόημα της ζωής”, 25/5/2022

2022-05-16T21:04:33+00:00
Αγαπημένοι μας σπουδαστές
Το Κ.Π.Ε.Π. σε συνεργασία με την Λέσχη Lions Δράμας και την ΄Ενωση Κυριών Δράμας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου “Το παράδοξο μονοπάτι προς το νόημα της ζωής” του Δρ.Δημήτρη Φλαμούρη, συγγραφέα best selling, θετικό ψυχολόγο και συνεργάτη του Κ.Π.Ε.Π. την Τετάρτη 25/5/2022 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.
ΕΠΙΣΗΣ όπως ίσως γνωρίζετε τα δύο πρώτα βιβλία του έχουν ψηφιστεί στον διαγωνισμό του PUBLIC μέσα στα 10 καλύτερα στην κατηγορία ΕΥ ΖΗΝ.
Το 3ο βιβλίο είναι επίσης υποψήφιο στην ίδια κατηγορία για το βραβείο.
Εάν θέλετε να το ψηφίσετε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
 Η διαδικασία είναι η εξής:
Κάνετε κλικ στο παρακάτω LINK https://www.publicbookawards.gr/2022/vote2022.php?auto=1&CatID=8&id=2152  και ψηφίζετε.
Αμέσως θα σας έρθει ΜΑΙΛ από το Bublic (είναι πιθανόν να το βρείτε στα ανεπιθύμητα!!), το ανοίγετε και κάντε κλικ στα ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ γράμματα. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ κατοχυρώνεται η ψήφος σας!!

Καλλιτεχνική Διαδρομή 7 Μαίου 2022

2022-04-22T10:37:00+00:00

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

2η Καλλιτεχνική Διαδρομή 2022

(7 Μαίου 2022)

Θέατρο «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στο Μέγαρο Μουσικής

 

Αναχώρηση από την Καβάλα (Δημοτικός κήπος) στις 16:00 το Σάββατο στις 7-05-2022.

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη και απολαμβάνουμε έναν όμορφο καφέ στα γοητευτικά παραλιακά καφέ της Θεσσαλονίκης με θέα τον Θερμαικό κόλπο!!!

Συνεχίζουμε με την παρακολούθηση, στον υπέροχο χώρο του Μεγάρου Μουσικής που θεωρείται σταθμός στην ιστορία του είδους, τον «ΚΟΥΡΕΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ» του Μπομαρσέ, με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. 

Το ρόλο του Φίγκαρο αναλαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα ερμηνεύσει και την περίφημη άρια του Ροσίνι ελαφριά πειραγμένη. Στο ρόλο του Ντοτόρε Μπαρτόλο ο Φάνης Μουρατίδης. Ο δεκαεπταμελής θίασος αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς καθώς και ζωντανή ορχήστρα.

Λίγα λόγια για το έργο

Το 1775 στις παρυφές της Γαλλικής επανάστασης ο Καρόν ντε Μπομαρσέ εμπνεόμενος από το διαφωτισμό και τα κηρύγματα του Βολταίρου, του Ρουσσώ κι επηρεασμένος εκτός των άλλων από τον Μολιέρο και τον Μαριβώ γράφει τον περίφημο «Κουρέα της Σεβίλλης» που ανεβαίνει στο θέατρο με πρωτοφανή επιτυχία και στη συνέχεια μεταμορφώνεται από τον Τζοακίνο Ροσίνι σε μια από τις πιο διάσημες όπερες παγκοσμίως.

Ο περίφημος Φίγκαρο εμφανίζεται για πρώτη φορά στη θεατρική πινακοθήκη ως ένας μυθικός χαρακτήρας τυχοδιώκτη πονηρού καταφερτζή αλλά και ονειροπόλου ο οποίος ήταν προάγγελος μιας επανάστασης που έμελλε να αλλάξει τον κόσμο.

Στην ιστορία του έργου μπαίνει ανάμεσα στη διαμάχη του γέρο Ντοτόρε Μπαρτόλο και του νεότερού του κόμη Αλμαβίβα που μάχονται για το ποιος θα καταφέρει να παντρευτεί την πανέμορφη Ροζίνα. Παρά τις μάταιες προφυλάξεις του Μπαρτόλο ο Φίγκαρο με τα πανέξυπνα τεχνάσματά του καταφέρνει να κερδίσει ο αριστοκράτης κόμης Αλμαβίβα την πανέμορφη Ροζίνα κι ως εκ τούτου στο τέλος να νικήσει ο έρωτας.

Αξιοσημείωτο είναι το πετυχημένο ανέβασμα του έργου από το Εθνικό θέατρο από το 1948 έως το 1950 σε μετάφραση Δημήτρη Ροντήρη και σκηνοθεσία Κλ. Κλώνη όπου το ρόλο του Φίγκαρο υποδύθηκε ο νεαρός τότε Δημήτρης Χορν, της Ροζίνας η Έλλη Λαμπέτη, του κόμη Αλμαβίβα ο Ανδρέας Φιλιππίδης και του γιατρού Μπαρτόλο ο Χριστόφορος Νέζερ.

Η Σοφία Σπυράτου στήνει φέτος μία παράσταση κωμική, φασαριόζικη και ονειροπόλα, ενσωματώνοντας σύγχρονα στοιχεία και ταξιδεύοντας το θεατή μέσα από την καινούρια μετάφραση- διασκευή της Λουίζας Μητσάκου, με μία γλώσσα σημερινή.

H μουσική της παράστασης, από τα γνωστά σε όλους θέματα του Ροσίνι έως τις πρωτότυπες μελωδίες του Μιλτιάδη Παπαστάμου συγκινούν και τονίζουν το μουσικό χαρακτήρα της παράστασης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη εντυπωσιάζουν ισορροπώντας ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο.

Πρωταγωνιστούν:
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος
Φάνης Μουρατίδης
Γιώργος Συμεωνίδης, Ρένος Ρώτας, Νίκη Βακάλη, Μάριος Πετκίδης, Γιάννης Ζαράγκαλης

Χορεύουν:
Adolfo Vega, Σοφία Μαρτίου,Γκάμπριελ Μιρτσέα, Φαίδρα Νταϊόγλου, Κώστας Παπαματθαιάκης, Γιάννης Σμέρος, Κωστής Τσιαμάγκας, Τατιανή Χατζημπίνου

Μουσικοί:
Μιλτιάδης Παπαστάμου, Μαρίνος Γαλατσινός, Φοίβος Ζήτης, Αλέξανδρος Κασάρτζης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Διάρκεια παράστασης: 90 ΄

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

Διασκευή, Μετάφραση: Λουίζα Μητσάκου
Σκηνοθεσία, Χορογραφία: Σοφία Σπυράτου
Σκηνικά, Κοστούμια: Μανόλης Παντελιδάκης
Μουσική επεξεργασία, Πρωτότυπη μουσική: Μιλτιάδης Παπαστάμου

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 50 ευρώ

(Στην τιμή περιλαμβάνονται: Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο & κεράσματα μέσα στο λεωφορείο και το εισιτήριο για το Μέγαρο Μουσικής).

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη συμμετοχή σας.

Ημερομηνία συμμετοχής & πληρωμής: έως 2/05/2022

Σύμφωνα με τις τωρινές ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις για τον Covid-19 ,επιτρέπονται οι θεατές:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης
ή της προηγούμενης μέρας rapidtest. Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας . Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε χάρτινη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.

Εάν τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα από 1/5/2022, οι θεατές επιτρέπονται μόνο με την χρήση μάσκας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: κ. Ζαχαρία Κιόσογλου, Υπεύθυνος Καλλιτεχνικών Διαδρομών Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών τηλ.: 6996235690 & 6942062499

Go to Top